Lysa 2010.07.20. 09:36

Elkészült

Péntek délutánra befejeződött a munka és elkészült a házunk. Ezúton szeretnénk megköszönni Imrének, Emilnek, a két Istvánnak és Lajosnak, hogy hozzájárultak odaadó becsületes munkájukkal az álmunk megvalósításához.                                        

Ittlétük nemcsak az építkezést a sok munkát jelentette számunkra, hanem egy olyan élményt is, amit biztos, hogy soha nem fogunk elfelejteni. Köszönjük. Ezen a képen nem látható Józsi, aki az építkezés elején vette ki részét a munkából. A köszönet természetesen nek is jár, mint ahogy legfőképpen a Beregszászi Trade Kft-nek, személy szerint Palinak. Ha még egyszer kezdenénk építésbe fel sem merülne, hogy mást keressünk. Ők tényleg úgy dolgoznak, mintha maguknak tennék. De még akikkel együtt dolgoznak, róluk is hasonló a véleményünk, mint pl.: a Thermofloc-osok. Ők szintén alapos, precíz munkát végeztek és még egy-két jó tanáccsal is elláttak minket.

A mi teendőink azonban még nem értek véget, sőt. Vannak dolgok amit már korábban beszereztünk és "csak" a helyére kell rakni, remélve azt, hogy a bank bácsi magasabb készültséget állapít meg és utal végre. Felkerült a csatorna, a végleges villanyóra bekötve, a villamos szerelvények is lassan a helyükre kerülnek és készül az aljzatbeton. Ezeket még nem fotóztam, de majd pótolom.

A bejegyzés trackback címe:

https://gerendahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr862162928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oarany 2010.07.21. 16:14:25

Gratulálunk Endre!Gyönyörű lett a ház, már félig készen is nagyon tetszett!Kivánunk nektek és gyerekeknek sok boldogságot és jó egészséget ebben a szép környezetben. Üdv: Aranyosiék Kazincbarcikáról

Lysa 2010.07.23. 10:23:49

@oarany: Köszönjük szépen!
süti beállítások módosítása