Lysa 2010.06.15. 21:14

3. hét

A harmadik hét első napján ismét esett, úgyhogy sok mindent nem tudtak csinálni a fiúk. Mivel egész napra záporokat jósoltak így a szarufák közeit pótolták, illetve a garázs és a lakás összedolgozását végezték el.

A mai nap Pestre kellett mennünk kontrollra Elizával, és a kellemest a hasznossal összekötve beszereztük a tetőablakokat meg egy padlásfeljárót. Az utóbbit már csak a tetőcsomagtartóra bírtuk felrakni, mivel megtelt a 3-as golf csomag és utastere. Délután, mikorra hazaértünk elkészült a hátsó tűzfalak, és az eresz egy részének borítása lambériával.

Holnap érkezik egy teherautó, ami hozza a tetőlécet meg még egy kis lambériát. Az előbbi, plusz még pár nap jó idő lehetővé tenné, hogy hétvégére a cserép is felkerüljön a tetőre. Már jó ideje foglalkozunk a gerendaház építéssel kapcsolatos témákkal, de amikor a fenti képeket megnézzük és tudjuk, hogy mindez két hét alatt készült el egy kicsit elgondolkodunk ezen.

A bejegyzés trackback címe:

https://gerendahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr172084576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása