Lysa 2010.07.13. 11:38

Szépítkezés

Ez a szépítkezés állt a külső festésből és a korlátok rögzítéséből.

Az előbbit már péntek délután elkezdtük a ház elejével. Ehhez viszont állványozni kellett, hogy a legmasabb pontokat is elérjük. Megtörtént, rákentünk egy réteget estig, majd a másodikat szombat reggel. Szombatra akár csak tetőfedéskor, most is összejött a segítség. Reggel 6-ra meg is érkezett mindenki és hozzáfogtunk kisebb csoportokban a nehezen elérhető területek kenéséhez. Egész nap csak festettünk, beiktatva kis pihenőket kajával, itallal. A nap végére(kb. 7-re) a ház és a garázs eleje, a bejárat előtti szélfogó, az egyik oldali eresz és a terasz lett lefestve

 

Amint a képen látható korlátokból kiderül Imréék sem a strandon voltak szombaton. Ugyanis ők azzal foglalták el magukat + a hajópadlóval az egyik szobában. Szerintem nagyon szép lett, és mások szerint is ez a legszebb része a háznak. Mármint a terasz a korlátokkal.

Vasárnap folyt. köv. Ekkor is hatan jöttünk össze a festéshez. A ház vége következett az elmaradt eresszel, de azt még ebéd előtt befejeztük. Aztán pihenés képen a garázs egyik oldalát és a ház sarkait kentük le.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerendahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr962148690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása