Lysa 2010.07.04. 23:03

Festés és csiszolás

Az utóbbi napok a nyílászárók festésével telnek, leginkább munka után. És még nincs vége, van bőven festeni való. Még az a jó, hogy van segítség és így gyorsabban haladunk. Megbeszéltük Imrével, hogy ha lehet rakják be azokat amit már lefestettünk, mert akkor jobban férünk. Ők, mint minden kérésünkhöz ehhez is rugalmasan álltak hozzá és bekerült pár spaletta a helyére.

Volt még egy kis szerkezeti meló is, mert a nappali fölött nem vízszintes lesz a födém és ennek a résznek a függőleges falait a födém vonala fölött még ki kellett alakítani. Természetesen fóliával lezárva, mert ez is le lesz szigetelve.

 

Lehet hogy a spalettás képen nem látszik de hozzákezdtek a külső falak csiszolásához, és kb. a ház fele már le is van csiszolva. Hát mit mondjak? Ez a munka valahogy nem valami irigylésre méltó, kánikulában nyakig fűrészporosan. A következő hét végére beterveztük a házikónk külső festését a változatosság kedvéért. Már meg is vettük a hozzávalót. Tegnap megérkezett a hiányzó cserép is, amit gyorsan felraktak Emilék. Így mostmár a cserepezés is komplett.

A bejegyzés trackback címe:

https://gerendahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr132129701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása