Lysa 2010.08.28. 20:31

BEKÖLTÖZTÜNK

BEKÖLTÖZTÜNK!!!

 

 

 

 

 

 

 

Na azért nem eszik olyan forrón a kását. Eltelt egy kis idő az utolsó írásunk óta, de egy-két dolog kívételével nem történt sokminden a házunk táján.

Ami látványosabb: lebontottuk azt a csodállatos kerítést, ami eddig éktelenkedett és összedobtunk egy valamivel stabilabbat. Ez egy kis földmunkával is járt, mivel ástunk neki  alapot, és az ásás mifelénk ebben a köves talajban nem valami leányálom.

Ezen kívül a ház északi oldalán kellett elvezetni a csapadékvizet, mert nem a legjobb helyen gyűlt össze. Elsüllyesztettem a csatorna tisztítónyílását és kiválogattam egy rakás solymosi követ, amit a ház körüli járdához szeretnék felhasználni(ha kell valakinek van még pár köbméter). Ezen a héten elkezdődött a burkolás, ami látványosabb lenne ha fotóztam volna. Tegnap viszont ért egy kis kellemes meglepetés: Pali hívott, hogy elmondja küld nekünk a teraszra egy asztalt két lócával. Ennek nagyon megörültünk, mert amit a teraszra szántunk lócát még a lebontott házból mentettük meg és tiszta szúrágta lyuk, kb. 150 éves, de ennek ellenére stabilnak tűnik. Arról nem is beszélve, hogy ez az ajándék valószínü, hogy átmenetileg a konyhában kap majd helyet. Csütörtökön megvettük a vízteres kandallót is, amivel szeretném a fűtést megoldani.

Az igazi beköltözés tehát még várat magára, de szépen lassan azért haladunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gerendahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr942255075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása